Bogoljub Karić priredio jedno od najvećih venčanja godine

Za većinu ljudi, najzanimljivija svadba na svetu u 2018. godini je venčanje engleskog princa Harry i Meghan Markle. Međutim, prema mnogim svadbenim komentatorima, ceremonija kolektivnog venčanja dece srpskog biznismena i političara Bogoljuba Karića nije daleko iza tog kraljevskog venčanja.

Tokom masovne svečanosti s 800 gostiju, Nebojša, Bogoljubov jedini sin, oženio se svojom srodnom dušom Ksenijom Luhnovom. Osim toga, njegove su tri sestre se se udale za svoje vlastite ljubavi: Nadežda se udala za Dejana Lazarevića; Jelena se udala za Dejanovog brata, Gorana; a Danica se ponovno venčala s Nikolom Stojilkovićem. Govori se da je svečanost bila jednaka prestižnom dinastičkom venčanju, poput engleskog kraljevskog venčanja, u smislu njegove elegancije i celokupnog planiranja koje takva prilika podrazumeva. Bogoljubu i supruzi Milanki je trebalo 10 godina da organizuju svečanosti.

Međutim, pre nego što je došlo do kolektivnog venčanja, Bogoljubov sin je imao privatni svadbeni obred na peščanim plažama Miločera u Crnoj Gori. Izborom svoje privatne ceremonije, Nebojša i nova supruga Ksenija pratili su staze brojnih drugih poznatih pojedinaca koji su takođe rekli svoje “Da” u Vili Miločer.

Svedoci kažu da je Nebojša prolio suzu tokom spektakularnog Svetostefanskog venčanja, koju je izmamio čuveni glumac Miloš Biković. Biković i njegova devojka, Barbara Tatalović, manekenka, mogu se videti na slici s venčanja. Tatalović je kasnije priznala da se ona i poznati glumac zaista još uvek zabavljaju.

Odabrani gosti idiličnog, glamuroznog venčanja ostali su u vrhunskim apartmanima. Prema onima koji su gledali venčanje, ceremonija je bila kao saga koja je odrazila nivo šarma koju biste očekivali na svadbenim ceremonijama bogatih i poznatih. U svetlu ovoga, verovatno nije iznenađenje da je venčanje bilo skupoceno. Međutim, nema sumnje da je u mislima članova dinastije Karić svaki cent potrošen na taj velikog dana vredan.