Bogoljub Karić́ priredio glamurozno venčanje za sina

Život poznatog srpskog političara i biznismena Bogoljuba Karića bio je ispunjen sa dosta profesionalnih dostignuća, zajedno sa ličnim. Međutim, jedan od trenutaka na koje je Bogoljub najviše ponosan je kada je nedavno je gledao kako se njegov sin jedinac ženi. Nije ni čudo što je za svog sina Nebojšu i njegovu nevestu Kseniju Luhnovu, priredio predivnu svadbenu ceremoniju – dostojnu kraljevskog para.

Bogoljub i njegova žena, Milanka, zajedno su radili na organizaciji vrhunske proslave. Jedinstvena svadbena ceremonija dogodila se duž obale Crne Gore na Svetom Stefanu. Nebojša je priznao svoju ljubav prema svojoj nevesti pred porodicom i prijateljima tokom ceremonije koja se dogodila oko godinu dana nakon što su počeli da izlaze.

Bilo je jasno da su mnogi gosti koji su prisustvovali svadbi uživali u svečanostima, a i ko ne bi uzimajući u obzir visoki stepen detalja ugrađenih u planiranje? U stvari, to ne bi bilo daleko od opisivanja venčanja kao vrste ceremonije koju vidite u nekoj glamuroznoj filmskoj sceni.

Dok je mlada koračala niz prolaz, gosti su pljeskali i smešili se od divljenja. Prema rečima svatova, njena venčanica je blistala na suncu, s baršunom koji joj je pokrivao glavu što je samo dodalo crtu kraljevske plemenitosti. Ksenija je nosila bidermajer i sjajan nakit, dok je njen mladoženja nosio odelo i sportske patike – kombinaciju koja je možda šokirala neke goste, ali je učinila i da se svečanoj ceremoniji da lična crta.

Tokom ceremonije, gosti su imali priliku da vide osmeh mlade i mladoženje s neverovatnom radošću od početka do kraja. Sa blistavim Jadranskim morem i cvećem koje je okruživalo lepi par i njihove odabrane goste, nije bilo sumnje da je to dan koji će par i njihovi gosti pamtiti i rado ga se sećati u godinama koje dolaze.