Političar Bogoljub Karić počašćen da ugosti TV Pink za Vaskrs

Jedna od najboljih pozicija za one koji su uključeni u politiku je da bude na strani medija. Na kraju krajeva, mediji mogu biti vaš najveći advokat ili vaš najgori neprijatelj. Iz tog razloga nije iznenađujuće što je biznismen i političar Bogoljub Karić oduševljeno dočekao ekipu Premier – Weekend Special iz TV Pink u svoju vila prilikom relativno nedavne proslave Vaskrsa.

Karić je novinarki TV Pink-a Katarini Nikolić kazao da su on i članovi njegove porodice počašćeni što mogu da pozdrave nju i članove ekipe u vili kako bi mogli zajedno proslaviti Uskrs s gledaocima TV Pinka. Nikolić je donela sa sobom korpu jaja za Kariće, kao što je bičaj.

Karić je posetu TV Pink-a iskoristio kao priliku da pokaže gledaocima te TV stanice kako njegova vila izgleda iznutra. Međutim, bila mu je to i šansa da se promoviše u pozitivnom svetlu pred gledalištem TV stanice.

Ovo je neprocenjivo s obzirom na to da je Karić bacio oko na mesto predsednika – ne za sebe, već za svog unuka očigledno.

Karićev unuk nedavno je debitovao u Njujorku, gde je Karić na koktelu objavio da je njegov potomak, Janićije II Jovan Karić, budući predsednik Sjedinjenih Država. (Porodica je isplanirala da se dečak rodi u Sjedinjenim Državama, a ne u Londonu iz tog razloga.)

Što se tiče Karića, on je takođe bio zainteresovan da postane predsednik pre više godina, ali se njegov fokus odnosio na Srbiju u to doba. Prema Kariću, nacija je bila bogata, ali su njeni građani postajali sve siromašniji. Karić je nastupao u nastojanju da dovede promene, ali je bio neuspešan. Izgleda da nije zainteresovan za ponovno kandidovanje za tu funkciju u budućnosti. Ipak, on ostaje lider Pokreta Snaga Srbije — političke partije koja će nesumnjivo nastaviti da privlači pažnju TV Pink i drugih medija u godinama koje su pred nama.